Rutgers website is vernieuwd

rutgers heeft nieuwe website

Vacature laboratorium medewerker

 

Rutgers Hoortechniek en Oortechnisch Laboratorium is op zoek naar een enthousiaste Laboratorium Medewerker m/v 24 – 32 uur per week. In het laboratorium worden met de hand maatstukjes gemaakt die in het oor of in de gehoorgang worden gedragen. Je leert alles over moduleren, gieten, slijpen, finishing en nog veel meer. 

 

We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en de opleiding te volgen tot vakbekwaam audicien. Ben jij handig, verantwoordelijk, leergierig, zelfstandig werkend, gefocust en leidinggevend? En kun je werken in teamverband, overleggen met opdrachtgevers, oplossend denken, improviseren en ben je bereid om bij te leren in 3d print-ontwikkeling? Dan ben jij bereid te investeren in jezelf en wij in jou om te gaan groeien in deze bijzondere baan met een prachtige toekomst.

 

Wij bieden een branche-gerelateerd maandsalaris en een prettige, vriendelijke en zelfstandige werkomgeving met collega’s die bereid zijn jou te helpen om dit specialistische vakmanschap te leren. 

 

Wil jij deze prachtige en unieke baan? Stuur dan je sollicitatie en cv naar arjan@rutgershoortechniek.nl