Over Rutgers Hoortehniek

Rutgers Hoortechniek is een zelfstandig familiebedrijf dat in 2002 is opgericht door Arjan en Lilian Rutgers. We hebben een sterke combinatie van twee gehoorwinkels en een eigen oortechnisch laboratorium. We werken met een professioneel en kundig team van vijf vakbekwame audiciens, drie assistenten, drie laboranten en een administratief medewerker.

Door volledige zelfstandigheid heeft het bedrijf flink kunnen groeien. Het geeft ons in de toekomst blijvende vrijheid in de zoektocht naar nieuwe producten, innovaties en mogelijkheden om de hulp aan slechthorenden continue te blijven verbeteren.

Persoonlijke aandacht, de juiste aanpak, merkdiversiteit, geduld, een glimlach en het beste resultaat met een hoog serviceniveau, dat is waar Rutgers Hoortechniek in de omgeving van groot Alkmaar om bekend staat.

Ons team

Rutgers Hoortechniek heeft een bekwaam en vast team. Onze klanten zien al jaren dezelfde gezichten in onze winkels. Onze audiciens scholen zich doorlopend bij om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. De assistenten verzorgen de eerstelijns service –  zonder afspraak – en staan altijd voor u klaar om mee te werken aan een oplossing voor uw hoorprobleem. Als eigenaren zijn wij trots en dankbaar voor de positieve werkhouding van onze medewerkers, hun doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid om telkens weer de beste oplossing aan te kunnen dragen.

Aangenaam! Wij zijn Arjan en Lilian Rutgers, de trotse eigenaren van Rutgers Hoortechniek. Samen hebben we twee prachtige lieve kinderen, Sven (2007) en Mirthe (2006). En we hebben een hond.

Arjan is geboren in 1972. Hij heeft een elektrotechnische studie gedaan. In 1991 maakte hij de overstap naar de opleiding voor laborant oorstukjes en vakbekwaam audicien.

Lilian is ook geboren in 1972 en heeft de opleiding voor tandartsassistente gedaan. Daarna volgde ze de opleiding voor vakbekwaam audicien en sinds 2004 is ze onderdeel van Rutgers Hoortechniek.

Wij houden van ons werk, het is als een hobby. Geluid houdt ons bezig. Samen overleggen we vaak tot in de late uurtjes over bijzondere hooroplossingen. We genieten van wat de hoorwereld allemaal te bieden heeft en van de mensen die de winkel binnenkomen. Van de verhalen, het contact en het overleg. Soms zijn ze heel jong, soms ook echt oud. Iedereen is uniek. We zorgen graag voor onze klanten.

Naast ons werk houden we erg van koken, uit eten gaan, sporten, tuinieren, puzzelen, wandelen, gezellig kletsen en vooral genieten van elkaar met vrienden en familie.

Kom gerust eens een kijkje nemen in ons bedrijf, u bent van harte welkom!

Laboratorium

In ons laboratorium kunt u terecht voor diverse otoplastieken. Ze worden met de hand gemaakt en zijn zeer comfortabel om te dragen. Wij beschikken al sinds 2002 over ons eigen laboratorium, zodat al ons maatwerk kundig, snel en met precisie geproduceerd wordt. Ook als u geen klant bent bij Rutgers Hoortechniek maar toch van deze laboratoriumservice gebruik wilt maken, bent u van harte welkom. Wij zouden trots zijn als we u als onze nieuwe klant mogen begroeten.

Hoe doen wij dit?

Met ons team zijn wij gefocust op de hoogst haalbare kwaliteit hooroplossingen. Door enkel met A-merken te werken en de nieuwste trends te volgen proberen wij net dat stapje verder te gaan. Onze enthousiaste audiciens willen continu weten wat het beste product is en staan te popelen u hiermee te helpen. En nieuwe hooroplossingen mogen maar liefst twee maanden uitgeprobeerd worden.