Gratis Hoortest

Doe de gratis hoortest in onze winkel of online.

Hoortest-Heiloo

Wat is een gehoortest?

Met een gehoortest meten wij de kwaliteit van uw gehoor en bekijken wij wat uw oren waar kunnen nemen. U krijgt van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op zodat u niet gestoord kunt worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest. Wij laten u een serie piepjes horen in zowel het linker als rechter oor op verschillende frequenties en toonhoogten, om zo uw gehoor het best te kunnen meten.

Hoe lang duurt een gehoortest?

De gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek bedraagt gemiddeld 15 minuten.

Ook kunt u ervoor kiezen om onze online hoortest eens te doen.

De mogelijkheden na de gratis hoortest?

Na de hoortest bespreekt één van onze audiciens de uitslag uitvoerig met u. Mocht het gehoor goed zijn dan maken wij graag een nieuwe afspraak na 12 maanden, om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Mocht er een verandering in uw gehoor aanwezig zijn dan kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

Onze vakkundige audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een aanvullende vergoeding van uw hoortoestellen?  Neem eens een kijkje op deze pagina.

GRATIS HOORTEST

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio ?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.