Vacature triage audicien

Wij zijn per direct op zoek naar:

Twee triage audiciens – 32-40 uur per week

 

Rutgers Hoortechniek biedt een prachtige kans om als audicien deel uit te maken van een gezellig, collegiaal en succesvol team. Wil jij een baan waar gewerkt wordt met moderne oplossingen en geavanceerde apparatuur waarbij de klant centraal staat? Solliciteer dan snel!

Wat je gaat doen
Als triage audicien bij Rutgers Hoortechniek doe je gehoortesten en je geeft hooradvies aan klanten. Je regelt hoortoestellen in met behulp van REM-apparatuur en spraak in vrijeveld testen. Je maakt afdrukjes van oren waarbij je direct toegang hebt tot ons eigen laboratorium om het product te laten maken. Je geeft ondersteuning in de winkel bij de verwerking van reparaties, het onderhoud van hoorapparatuur en allerlei dagelijkse handelingen.

Wat we zoeken
Heb je passie voor het vak audicien en doe je er alles aan je klanten met de beste technieken en accessoires de optimale oplossing te bieden? Draag je verantwoordelijkheid, heb je doorzettingsvermogen, kun je zelfstandig werken en heb je ambitie om vestigingsleider te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden
Wij bieden een fijne, vriendelijke en collegiale werkomgeving met mooi ingerichte winkels en een moderne werkplek. Je krijgt een uitstekend salaris en uitgebreide mogelijkheden om te leren en te groeien in het bedrijf.

Rutgers Hoortechniek als leeromgeving
Ben je niet tevreden met je huidige leeromgeving? Dan zouden we heel graag met je in gesprek komen. Wij zijn al twintig jaar officieel leerbedrijf en met deze ruime ervaring kunnen wij jou als leerling audicien veel bieden. Persoonlijke begeleiding vinden wij ontzettend belangrijk

Solliciteren?
Meer informatie over Rutgers Hoortechniek vind je op www.rutgershoortechniek.nl. Ben jij al helemaal enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar lilian@rutgershoortechniek.nl. We kijken uit naar je bericht!