Vacature oorstukjes laboratorium

Wij zijn per direct op zoek naar een:

(leerling) laborant oorstukjes – 24-32 uur per week

 

Rutgers Hoortechniek biedt een prachtige kans om deel uit te maken van een gezellig, collegiaal en succesvol team. Ben je op zoek naar een baan als laborant in een maatwerk-laboratorium of lijkt het je leuk dit vak te leren? Solliciteer dan snel!

Wat je gaat doen
Bij ons kom je werken in een laboratorium waar een maatwerk oorstukje geheel in eigen beheer vervaardigd wordt. Je voert zelfstandig opdrachten uit aan je eigen werktafel met een handfrees-machine. Heb je nog niet de juiste opleiding en ervaring? Dan leiden we je op zodat ook jij afdrukjes kunt maken van oren en deze verwerkt tot diverse soorten otoplastieken zoals zwemdopjes, gehoorbescherming, slaapdopjes en de leukst gekleurde oorstukjes voor kinderen.

Wat we zoeken
Draag jij verantwoordelijkheid, heb je doorzettingsvermogen, ben je precies en kun je zelfstandig werken binnen een team? Heb je passie voor dit unieke vak en doe je er alles aan je klanten de optimale oplossing te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden
Wij bieden een fijne, vriendelijke en collegiale werkomgeving met mooi ingerichte winkels en een moderne werkplek. Je krijgt een uitstekend salaris en uitgebreide mogelijkheden om te leren en te groeien in het bedrijf.

Rutgers Hoortechniek als leeromgeving
Doe jij de opleiding audicien, tandtechniek, goudsmid of iets vergelijkbaars en ben je niet tevreden met je huidige leeromgeving? Dan zouden we heel graag met je in gesprek komen. Wij zijn al twintig jaar officieel leerbedrijf en met deze ruime ervaring kunnen wij jou als leerling laborant veel bieden. Persoonlijke begeleiding vinden wij ontzettend belangrijk.

Solliciteren?
Meer informatie over Rutgers Hoortechniek vind je op www.rutgershoortechniek.nl. Ben jij al helemaal enthousiast geworden van deze vacature? Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar lilian@rutgershoortechniek.nl. We kijken uit naar je bericht!