Slaapdoppen

Slaapdopjes

 

Er is niets vervelender dan een slechte nachtrust door lawaai om u heen. Met oordoppen van Rutgers Hoortechniek kunt u ongestoord slapen, lezen of studeren. De slaapdoppen weren onnodige geluiden zoals snurken, voorbijgaand verkeer of burenlawaai. Slaapdoppen sluiten de gehoorgang af en zullen deze hinderlijke geluiden sterk doen afzwakken.

De slaapdoppen  van Rutgers Hoortechniek worden op maat van uw gehoorgang gemaakt en zijn voorzien van een comfortabel zacht materiaal zodat u deze de gehele nacht kunt dragen en weer uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Waarom oordoppen voor het slapen? Een slechte nachtrust beïnvloedt uw gemoedstoestand. Wanneer u uit uw slaap wordt gehouden door vervelende geluiden komt dit uw conditie niet ten goede. Daarnaast kan te weinig slaap zorgen voor veel stress en een slecht humeur. Kom eens langs in één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zwemoorstukjes

 

Ook vervaardigt Rutgers Hoortechniek maatwerk zwemoorstukjes, voor veilige en waterdichte afsluiting.

Zwemoorstukjes worden voornamelijk gebruikt door kinderen met buiten- of middenoorproblemen of operatie-oren. Als vocht al eerder klachten heeft veroorzaakt in de gehoorgang of verder in het middenoor raden wij aan deze te gebruiken. Rutgers Hoortechniek biedt ook zwemoorstukjes aan voor watersporters. Op deze manier is uw gehoor bestand tegen het scheuren van het trommelvlies door een harde klap op het water en koud water in de gehoorgang.

 

GRATIS HOORTEST

Rutgers-Hoortechniek-Heiloo

Hoe staat het gesteld met uw gehoor? Laat het eens testen door Rutgers Hoortechniek. Wij geven u een duidelijk beeld van de kwaliteit van uw gehoor.

OF NEEM CONTACT OP:

Rutgers Hoortechniek Heiloo
Heerenweg 203
1851 KP Heiloo
072-7112324

Rutgers Hoortechniek Heerhugowaard
Middenweg 177
1701 GA Heerhugowaard
072-5644288

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over slaapdoppen of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.