Phonak Lyric

Phonak Lyric: Goed horen hoeft niet zichtbaar te zijn

Phonak-Lyric-bij-Rutgers-Hoortechniek

De nieuwste generatie van ’s werelds enige 100% onzichtbare hoorapparaat heeft de natuurlijke geluidskwaliteit verbeterd

 Vanaf het allereerste begin is Lyric van Phonak een uniek concept: het is ’s werelds enige hoortoestel dat 100% onzichtbaar gedragen kan worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week en dat voor maanden achtereen* tijdens activiteiten zoals douchen**, sporten, slapen – en dat zonder ongemakken, zoals schoonmaken of batterijen verwisselen.

Het is een overtuigend concept: 94% van de Lyric gebruikers zou het aanbevelen aan hun vrienden of familie1. En het wordt nog beter: met de nieuwste Phonak techniek, een “low-power-deep-ear” chip voor een verbeterde signaalverwerking – zorgt Lyric voor een meer natuurlijke hoor ervaring met een helder geluid voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies, die op zoek zijn naar een discrete en probleemloze hooroplossing.

Wat maakt Lyric zo speciaal: het is zo klein dat het comfortabel en diep in de gehoorgang geplaatst kan worden door een Lyric specialist. De ideale positie in het oor betekent niet alleen dat het onzichtbaar is vanaf de buitenkant, maar dat het ook gebruik maakt van de natuurlijke anatomie van de gehoorgang waardoor het de meest natuurlijke en heldere geluidskwaliteit levert. Geen wonder dat 88% van de Lyric dragers rapporteren dat de communicatie is verbeterd en maar liefst 94% het aanbeveelt aan vrienden en familie1.

Lyric – overal, altijd

De nieuwste generatie Lyric toestellen kan zelfs nog meer doen voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies. “Lyric kan invloed hebben op het dagelijks leven van mensen, alleen al doordat het onzichtbaar is. Het laat de gebruiker vergeten dat hij een hoorapparaat draagt: het kan gebruikt worden tijdens het douchen, sporten en slapen, en het geeft geen gedoe met het wisselen van batterijen” aldus Marcel Kamps, Business Manager bij Phonak.

“in de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan dit unieke concept om het naar een volgend niveau te brengen. We zijn trots op het resultaat waardoor Lyric een nog betere geluidskwaliteit heeft gekregen”.

Een betere kwaliteit van leven voor Lyric gebruikers:

·         100% onzichtbaar
·         24/7 maanden achtereen, zelf tijdens douchen, sporten en slapen
·         Kan gebruikt worden met normale- of mobiele telefoons
·         Geen gedoe met batterijen wisselen

 Met een Lyric abonnement krijgen gebruikers naast een uitgebreide service van de Lyric specialist, automatische technologische updates ongeacht de looptijd van hun abonnement.

Maak nu vrijblijvend een afspraak bij Rutgers Hoortechniek voor meer informatie over de Phonak Lyric.

Een kleine impressie van de Phonak Lyric

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over een hoortoestel of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.