Gratis Hoortest Heerhugowaard

Gratis Hoortest Heerhugowaard

Hoortest-Heerhugowaard

Gratis hoortest?

Denkt u dat uw gehoor minder wordt? Komt u gerust langs bij Rutgers Hoortechniek Heerhugowaard voor een gratis hoortest. U weet binnen 15 minuten precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

Binnen 15 minuten is de gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek afgerond en weet u de uitslag van uw gehoor.

Wat is een gehoortest?

Door een gehoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen. Wij laten u een serie piepjes horen in zowel uw rechter oor en uw linker oor en op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten. Om niet gestoord te worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Heerhugowaard, krijgt u van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

De uitslag wordt na de hoortest direct uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u één van onze hoortoestellen gratis uitproberen of u kunt het nog even aan kijken en nog eens een hoortest  laten uitvoeren.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST HEERHUGOWAARD

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Heerhugowaard?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.