Gratis Hoortest Egmond

Gratis Hoortest Egmond

Hoortest-Egmond

Gratis Gehoortest?

Stap dan gerust binnen bij Rutgers Hoortechniek voor de gratis gehoortest Egmond als u twijfelt over uw gehoor. Binnen 15 minuten weet u precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat is een hoortest?

Door een gehoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen.Wij laten u een serie piepjes horen in zowel uw linker oor als uw rechter oor op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten. U krijgt van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op om niet gestoord te worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Egmond. 

Hoe lang duurt een hoorstest?

De gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek bedraagt gemiddeld 15 minuten.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

De uitslag wordt na de hoortest uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen gratis uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST EGMOND

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Egmond?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.