Gratis Hoortest Bergen

Gratis Hoortest Bergen

Hoortest-Bergen

Wat is een hoortest?

Door een hoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen. Wij laten u een serie piepjes horen in uw beide oren op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten. Dankzij een speciale geluidsdichte koptelefoon kunt u niet gestoord worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest in Bergen.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

Binnen 15 minuten is de gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek afgerond en weet u de uitslag van uw gehoor.

Gratis Gehoortest?

Als u twijfelt over de gesteldheid van uw gehoor, kunt u bij Rutgers Hoortechniek in Bergen een gratis gehoortest laten afnemen. U weet binnen 15 minuten precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

Met één van onze audiciens bespreken wij uitvoerig de uitslag van uw hoortest. Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u één van onze hoortoestellen gratis uitproberen of u kunt het nog even aan kijken en nog eens een hoortest  laten uitvoeren.

Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST BERGEN

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Bergen?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.