Gratis Hoortest Akersloot

Gratis Hoortest Akersloot

Hoortest-Akersloot

Gratis Gehoortest?

Trekt u uw gehoor in twijfel? Stap dan gerust binnen bij Rutgers Hoortechniek voor de gratis gehoortest Akersloot. Binnen 15 minuten weet u precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat is een gehoortest?

Door een gehoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen. U krijgt van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op om niet gestoord te worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Akersloot. Wij laten u een serie piepjes horen in beide oren en op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

De gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek bedraagt gemiddeld 15 minuten.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen gratis uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

De uitslag wordt na de hoortest uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST AKERSLOOT

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Akersloot?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.