Gehoorbescherming

Denk om uw gehoor

Gehoorbescherming - Rutgers Hoortechniek

Als uw oren regelmatig worden blootgesteld aan meer dan 80 decibel zal dit gehoorbeschadiging veroorzaken. Gehoorbeschadiging kan worden veroorzaakt door lawaai op de werkplek, harde muziek, geluidsoverlast van verkeer en windruis tijdens motorrijden. Na beschadiging van haarcellen in uw oor, zullen deze niet meer herstellen. Dit heeft gevolgen voor de rest van uw leven.

U kunt uw gehoor beschermen op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld door het dragen van oorkappen, oorpluggen of door het dragen van op maat gemaakte gehoorbeschermers. 

Rutgers Hoortechniek levert op maat gemaakte gehoorbescherming. Dit is verreweg de meest comfortabele en optimale manier van bescherming tegen een te hoge geluidsdruk. Er zijn diverse soorten gehoorbescherming te verkrijgen. Een muzikant heeft immers een andere bescherming nodig dan een motorrijder. Zo zijn er gehoorbeschermers die het geluid volledig buitensluiten maar zijn er ook gehoorbeschermers die het geluid filteren zodat een gesprek mogelijk zal blijven. De persoonlijke gehoorbeschermers van Rutgers Hoortechniek worden op maat gemaakt en zijn passend in de situatie waarin u deze nodig heeft.

Gehoorbescherming voor uw medewerkers

Het is belangrijk dat uw medewerkers gezond en vitaal hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Rutgers Hoortechniek verleent service aan ondernemingen bij welke de medewerkers bloot worden gesteld aan harde geluiden. Uw werknemer is welkom in één van onze vestigingen, waar wij hem/haar gehoorbescherming op maat aan kunnen bieden. Tevens kunnen wij op afspraak bij u langskomen voor een passend advies.

Soorten gehoorbescherming

Gehoorbescherming Industrie - Rutgers Hoortechniek

Gehoorbescherming Werkvloer

Gehoorschade op de werkvloer komt veel voor. Het slecht horen als gevolg van overmatige blootstelling aan lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten. Zorg er dus voor dat uw werknemers geen gehoorschade kunnen oplopen..Lees Verder

Gehoorbescherming-Muziek

Gehoorbescherming Muziek

Onderzoeken wijzen uit dat gehoorschade steeds vaker voorkomt op jongere leeftijd. Dit heeft vooral te maken met een te hoge lawaaibelasting, denk daarbij aan: het afspelen van muziek als DJ, het bezoeken van festivals en feesten waar je urenlang wordt blootgesteld aan een te hoge dosis lawaai..Lees Verder

Gehoorbescherming-Motor---Rutgers-hoortechniek

Gehoorbescherming Motor

Het gehoor heeft goede bescherming nodig. Gehoorschade loopt u al op als het gehoor met enige regelmaat bloot wordt gesteld aan harde geluiden. Hoe harder het geluid is en hoe langer de blootstelling hieraan, des te groter het risico..Lees Verder

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over een gehoorbescherming of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.