Gehoorbescherming

Denk om uw gehoor

Gehoorbescherming - Rutgers Hoortechniek

Rutgers Hoortechniek levert op maat gemaakte gehoorbescherming. Dit is verreweg de meest comfortabele en optimale manier van bescherming tegen een te hoge geluidsdruk, passend in de situatie waarin u het nodig heeft; lawaai op de werkplek, harde muziek, geluidsoverlast van verkeer en windruis tijdens motorrijden.

Voor waterdichte afsluiting van de gehoorgang maakt Rutgers Hoortechniek op maat gemaakte zwemoorstukjes.

Tot slot kunt u ook bij Rutgers Hoortechniek terecht slaapdopjes. Deze slaapdoppen worden op maat van uw gehoorgang gemaakt en zijn van een comfortabel, zacht materiaal zodat u deze de gehele nacht kunt dragen en weer uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen.

 

Een goede afdruk maken van de oren is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke kwaliteit van uw gehoorbeschermers. De gehoorgang dient hiervoor schoon te zijn van oorsmeer (cerumen) en haargroei dient zoveel mogelijk te zijn gereduceerd.

U kunt bij Rutgers Hoortechniek of bij uw huisarts terecht voor het otoscoperen(de gehoorgang en het trommelvlies inspecteren) van het oor.

De duur van het intakegesprek en het maken van een oorafdruk zal ongeveer vijftien minuten in beslag nemen.

Gehoorbescherming voor uw medewerkers

Het is belangrijk dat uw medewerkers gezond en vitaal hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Rutgers Hoortechniek verleent service aan ondernemingen bij welke de medewerkers bloot worden gesteld aan harde geluiden. Uw werknemer is welkom in één van onze vestigingen, waar wij hem/haar gehoorbescherming op maat aan kunnen bieden. Tevens kunnen wij op afspraak bij u langskomen voor een passend advies.

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over een gehoorbescherming of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.