Gehoorbescherming Werkvloer

Gehoorbescherming op de werkvloer

Gehoorbescherming Industrie - Rutgers Hoortechniek

Gehoorschade op de werkvloer komt veel voor. Het slecht horen als gevolg van overmatige blootstelling aan lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten. Zorg er dus voor dat uw werknemers geen gehoorschade oplopen met op maat gemaakte gehoorbescherming.

Bij blootstelling aan meer dan 80 decibel is de werkgever volgens de ARBO verplicht om gehoorbescherming aan te bieden. Bij blootstelling aan 85 decibel is iedere werknemer volgens de ARBO zelfs verplicht om gehoorbescherming te dragen.

Rutgers Hoortechniek levert maatwerk op gebied van industriële gehoorbeschermers. De op maat gemaakte gehoorbeschermers worden vervaardigd uit hard of zacht comfortabel materiaal en zijn voorzien van een uniek filtersysteem zodat u in staat bent om met anderen te communiceren. Rutgers Hoortechniek biedt vier verschillende filtersystemen aan, dus altijd een passende demping bij individuele werkomstandigheden.

Oorafdrukken op afspraak

Een afdruk maken van de oren is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke kwaliteit van uw gehoorbeschermers. De gehoorgang dient schoon te zijn van oorsmeer (cerumen) en  haargroei dient zoveel mogelijk te zijn gereduceerd. U kunt bij Rutgers Hoortechniek terecht voor het otoscoperen (de gehoorgang en het trommelvlies inspecteren) van het oor, tevens kunt u een afspraak maken bij uw huisarts om u hierin te laten adviseren. Voor het maken van een afdruk kunt u, voor zowel uzelf als voor uw medewerkers, een afspraak maken bij Rutgers Hoortechniek. De duur van het intakegesprek en het maken van een oorafdruk zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen.

Wilt u een afspraak maken voor uw medewerker(s)? Vul dan alvast het otoplastieken formulier in. Dit kan zowel online als via een pdf bestand.

Nazorg

Goede maar ook langdurige bescherming van uw gehoor is een kwestie van voortdurende controle van de gehoorbeschermers. Om die reden krijgt u bij Rutgers Hoortechniek dan ook een garantiecertificaat van maar liefst twee jaar op uw aangeschafte product.

Garantiecertificaat:

  • Twee jaar gratis controle van de otoplastieken d.m.v een lektest (in de winkel)
  • Twee jaar garantie op productiefouten of pasvorm
  • GarantieCertificaat gebruiker op creditcard

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over gehoorbeschemers of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.