Resound-Linx-Quattro
ReSound LiNX Quattro bij Rutgers Hoortechniek
20 september 2018
Signia-Styletto
Signia Styletto bij Rutgers Hoortechniek
20 september 2018

Beltone Amaze bij Rutgers Hoortechniek

Nieuw-de-Beltone-Amaze

Beltone Amaze bij Rutgers Hoortechniek

De beste all-in-one hooroplossing

Beltone Amaze is de beste all-in-one hooroplossing in de markt. Het hoortoestel geeft u een geweldige geluidsbeleving met een natuurlijker, rijker en meer verfijnd geluid.

Verrassend natuurlijk geluid

Dankzij de nieuwste en snelste microchip-technologie ervaart u met Beltone Amaze een helderder, voller en rijker geluid in elke luistersituatie. Ervaar meer actie, spanning en sensatie als u een film kijkt. En bent u een muziekliefhebber? Laat de prachtige, diepere en vollere geluiden van een live-optreden u dan versteld doen staan.

Weergaloze connectiviteit

Maak gebruik van excellente connectiviteit voor kristalheldere streaming en bediening van uw hoortoestellen. Stream muziek en telefoongesprekken rechtstreeks naar uw naar Beltone Amaze hoortoestellen.

Bedien eenvoudig uw hoortoestellen met de Beltone HearMax™ app. Met een paar tikken op het scherm wijzigt u onopvallend het luisterprogramma en het volume van uw hoortoestellen, controleert u de batterijstatus en verandert u zelfs de spraakfocus. Allemaal vanaf uw smartphone.

Verbazingwekkend persoonlijk geluid en support

Het kan enige tijd duren voordat u gewend bent aan uw hoortoestellen. Ook kunnen uw wensen in de loop van de tijd veranderen. Beltone Remote Care zorgt voor een korte lijn tussen u en uw hoorspecialist, zodat uw hoortoestellen continu kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Met de gratis Beltone HearMax app zendt u eenvoudig een verzoek naar uw hoorspecialist en u installeert de nieuwe instellingen met één tik op uw smartphone, zonder dat u het hoorcentrum hoeft te bezoeken. Beltone Remote Care bespaart u tijd en geeft u het vertrouwen dat service slechts één tik op het scherm van u verwijderd is.

Verbazingwekkend opladen

Vanaf nu behoort het verwisselen van batterijen tot het verleden. Dankzij de nieuwe lithium-ion accu in de Beltone Amaze hoeft u geen batterijen te vervangen en met de gebruiksvriendelijke, draagbare oplader kunt u elke dag beginnen met een volledig opgeladen hoortoestel.

U kunt een volledig opgeladen Beltone Amaze hoortoestel 30 uur achter elkaar gebruiken. Het opladen is eenvoudig: plaats ´s nachts uw hoortoestellen in de hoortoesteloplader. ´s Morgens zijn ze weer klaar voor gebruik. Bent u de hoortoestellen vergeten op te laden? Geen zorgen, want na een half uur opladen kunt u de Beltone Amaze weer 8 uur dragen.

Met Beltone Remote Care biedt uw hoorspecialist u service op afstand, wat de Beltone Amaze tot een uitzonderlijk product maakt.