Gratis Hoortest Alkmaar

Gratis Hoortest Alkmaar

Hoortest-Alkmaar

Gratis Gehoortest?

Denkt u dat uw gehoor minder wordt? Doe dan de gratis hoortest Alkmaar van Rutgers Hoortechniek. Binnen 15 minuten weet u precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat is een hoortest?

Door een gehoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen. Om niet gestoord te worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Alkmaar, krijgt u van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op. Wij laten u een serie piepjes horen in beide oren en op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

De gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek bedraagt gemiddeld 15 minuten.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

De uitslag wordt na de hoortest uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen gratis uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST Alkmaar

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Alkmaar?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.