Wij zoeken nieuwe een nieuwe collega

Per direct zijn wij op zoek naar:

  • 2 x audicien 32-40 uur per week
  • (leerling) laborant oorstukjes laboratorium 32 uur per week

 

Rutgers Hoortechniek biedt een prachtige kans om deel uit te maken van een gezellig, collegiaal en succesvol team. Wil jij slechthorenden revalideren met moderne oplossingen en geavanceerd apparatuur? Ben je op zoek naar een baan als laborant in een maatwerk laboratorium of lijkt het je leuk dit vak te leren?

Bij ons heb je directe toegang tot een laboratorium waar het maatwerk in eigen beheer snel en met precisie vervaardigd wordt. Voor elke klant de beste maatwerk oplossing.

Draag jij verantwoordelijkheid, heb jij doorzettingsvermogen, kun jij zelfstandig werken?

Heb je passie voor het vak audicien en doe je er alles aan je klanten met de beste technieken en accessoires naar optimaal resultaat te loodsen?

Wij zijn op zoek naar jou!

Kom bij ons werken in een professioneel en zeker ook gezellig team en verdien je plek binnen onze organisatie met mooi ingerichte winkels in een moderne werkomgeving.

Doe jij de opleiding en ben je niet content met je huidige leeromgeving. Neem de stap eens met ons in gesprek te gaan. Met ruime ervaring (20 jaar officieel leerbedrijf) kunnen wij jou als leerling-audicien veel bieden. Persoonlijke benadering vinden wij hierbij erg belangrijk.

Wij bieden een fijne, vriendelijke en collegiale omgeving. Uitstekend salaris met mogelijkheden om te leren en te groeien in het bedrijf.

Neem eens een kijkje op onze website www.rutgershoortechniek.nl

 

Stuur je CV en sollicitatiebrief naar : lilian@rutgershoortechniek.nl