TV & Audio Hulpmiddelen

TV & Audio Hulpmiddelen

TV-&-Audio-Hulpmiddelen---Rutgers-Hoortechniek

Het volgen van TV of radio kan soms erg lastig zijn. Met de TV & Audio hulpmiddelen van Rutgers Hoortechniek kunt u zonder afleiding rustig genieten van uw favoriete TV- of radioprogramma.

Met een kinbeugel, streamer of inductielus bent u te allen tijde draadloos verbonden met al uw media apparatuur in huis. Alle audio direct in uw oren en uw volume zelf aanpassen zonder dat andere personen er last van hebben. Kom eens langs bij Rutgers Hoortechniek om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Een kinbeugel is een ideaal product voor mensen die het lastig vinden om de TV of radio goed te kunnen volgen. De kinbeugel is een omgekeerde koptelefoon welke rechtstreeks de audio van uw TV of radio in uw oren streamed; een ideaal product voor personen die geen hoortoestel dragen maar wel moeite hebben met het volgen van televisie of radio.

De inductielus wordt vaak toegepast bij personen met een hoortoestel. U hangt de inductielus om uw nek en door een magnetisch krachtveld wordt het geluid van uw media apparatuur direct in uw hoortoestel gestreamed. Dit product is ideaal omdat uw hoortoestel afgestemd staat op hoorverlies en het geluid nu op de juiste manier bij u binnen zal komen.

TV & Audio Hulpmiddelen

Phonak Compilot Air

Phonak-Compilot-Air-Rutgers-Hoortechniek

Phonak TV Link II

Phonak-TV-LINK-II

Phonak Dect CP II

Phonak-Dect-CP-II-Rutgers-Hoortechnie

TV Streamer II

Resound-Tv-Streamer-II-Rutgers-Hoortechnie

Resound Phone Clip

Resound-Phone-Clip-Rutgers-Hoortechniek

Resound Smart App

Resound-Smart-App-Rutgers-Hoortechniek

Sennheiser RS4200-II

Sennheiser-RS4200-II-Rutgers

Wek en Waarschuwing

Wek-en-waarschuwing

Streamline Mic

Signia-Stream-Line-Mic

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over een TV & Audio Hulpmiddelen of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.