Smarthoren Toestellen

Smarthoren Toestellen

Smarthoren-Rutgers-Hoortechniek

Rutgers Hoortechniek introduceert smarthoren toestellen met de Resound LiNX2, de tweede generatie smartphone hoortoestellen. De Resound LiNX2 is een discreet en modern gehoortoestel met uitstekende geluidskwaliteit, welke via uw telefoon eenvoudig te bedienen is.

De Resound LiNX2 is de nieuwste volledige smarthoren toestel productlijn met zowel in als achter het oor toestellen en is geschikt is voor alle typen gehoorverlies. Met de vernieuwd Spatial One krijgt u een levendig gevoel waar geluiden vandaan komen en onbewust weet u ook uit welke richting de geluiden komen.

Het dragen van de Resound LiNX2 levert u een beter spraakverstaan op in meerdere situaties, waardoor u weer zelfverzekerder en positiever door het leven kunt gaan. Alle modellen bevatten een tinnitus optie en kunnen nauwkeurig worden afgesteld door uw audicien.

De Resound LiNX2 heeft een prachtig design en een uitstekend draagcomfort waardoor u niet eens merkt dat u een hoortoestel draagt. Door het Sure Fit Receiver System wordt zowel het luister- als draagcomfort van uw hoortoestel vergroot.  Het smallere ontwerp van de verschillende maten geluidsslangetjes past beter in uw oor en is cosmetisch aantrekkelijk. Rutgers Hoortechniek levert zowel het in als achter het oor toestel van de LiNX2. Kom gerust eens langs voor passend advies op maat.

Iphone-Hoortoestel-aanschaffen-Rutgers-Hoortechniek

Mobiele Apps

U kunt uw hoortoestellen rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon bedienen zonder met uw handen naar uw hoortoestellen te reiken en zonder dat iemand het ziet. Wissel van programma, stel uw volume op het gewenste niveau in of bepaal de verhouding tussen hoge en lage tonen. Met de Resound Smart App fungeert uw mobiele telefoon gemakkelijk als afstandsbediening voor uw hoortoestellen.

Naast het gebruik als afstandsbediening kunt u de Resound Smart App ook gebruiken voor de controle over mobiele apps. Op deze manier ontvangt u gemakkelijk geluiden als muziek of de routeplanner van uw mobiele telefoon direct in uw oren. 

De Resound Smart App biedt u ook de mogelijkheid om in bepaalde situaties zelf de focus op spraak in te stellen, niveau van windruis in te stellen of het lawaai te onderdrukken waardoor u zelf nog meer individuele voorkeuren kunt aangeven. U kunt tevens uw instellingen voor bepaalde locaties opslaan in de App en deze bij een volgende keer weer gemakkelijk aanzetten. Met de Resound Smart App bent u zelf in controle over uw luisterervaring en wordt uw hoorplezier vergroot.

De Resound Smart App is gratis te downloaden in de App Store.

Connectiviteit

Stream stereogeluid vanuit uw telefoon direct in uw oren zonder bijbehorende neklus of andere apparatuur die u belet in vrij bewegen. Met de 2.4 ghz draadloze verbinding van geluid ontvangt u alle geluiden zuiver en helder in uw oren en niemand die iets ziet. Op deze manier kunt u ontspannen en genieten van een betere spraakverstaanbaarheid.

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over een smarthoren toestellen of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.