Maatregelen m.b.t. het coronavirus per 1-5-2020

Uiteraard volgen ook wij alle richtlijnen van het RIVM.
Dat vraagt om gepaste maatregelen, ook in onze winkels. We staan nu voor een situatie die we niet eerder hebben mee gemaakt. Vandaar dat we de oplossing en invulling gaandeweg gaan ontdekken. Graag uw aandacht voor het volgende:
Onze winkels zijn momenteel alléén geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 12:30 en van 13:00 tot 14:30 uur (per 11 mei tot 16:30).

Wanneer u een afspraak wil maken voor een gehooronderzoek of een intakegesprek, kunt u contact met ons opnemen.Wij kunnen u, dankzij onze voorzorgsmaatregelen, nagenoeg dezelfde service blijven verlenen. Wel zullen enkele handelingen niet of anders worden uitgevoerd dan u van ons gewend bent, om besmetting van u of onze medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij nemen géén contant geld aan! Betalingen s.v.p. per pin. Het pinapparaat wordt na iedere transactie gereinigd.

Wij zorgen er voor dat de afspraken die we met u hebben wat verder uit elkaar komen te staan. Zo is er minder contact in de spreekkamer en aan de balie.
Wij vragen u om op tijd te komen en niet te vroeg. Wanneer er zich reeds 2 klanten in de winkel bevinden, verzoeken wij u om even buiten te wachten.
Dit alles niet alleen om onszelf maar ook om onze kwetsbare cliënten die ook in onze praktijk behandeld worden te beschermen en om te helpen verdere verspreiding in te dammen.

Heeft u zelf klachten als hoesten, niezen, koorts e.d.? Neem s.v.p. contact met ons op om uw afspraak te verzetten.

Daarnaast nemen wij extra hygiëne-maatregelen, bovenop de maatregelen die u in de normale situatie van ons mag verwachten.

Check onze website of FaceBook pagina voor actuele informatie,wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie !

www.rutgershoortechniek.nl   mail: balie@rutgershoortechniek.nl

Telefoon Heiloo: 072-7112324   Telefoon Heerhugowaard: 072-5644288