Maatregelen m.b.t. het coronavirus per 23-03-2020

Uiteraard volgen ook wij alle richtlijnen van het RIVM.
Dat vraagt om gepaste maatregelen, ook in onze winkels. We staan nu voor een situatie die we niet eerder hebben mee gemaakt. Vandaar dat we de oplossing en invulling gaandeweg gaan ontdekken. Graag uw aandacht voor het volgende:
Onze winkels zijn momenteel alléén geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 12:30 en van 13:00 tot 14:30 uur.

Heeft u buiten deze tijden al een afspraak staan? Per situatie bepalen we of deze verzet moet worden of kan blijven staan. Als uw afspraak verzet dient te worden, nemen wij contact met u op.

Wanneer u een afspraak wil maken voor een gehooronderzoek of een intakegesprek, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo snel mogelijk laten weten wanneer dit mogelijk is.

We bieden tijdelijk geen regulier onderhoud, tot nader bericht.
Uiteraard kunt u wel bij ons terecht in geval van defect aan uw hoortoestel of de aanschaf van batterijen/filters en overige artikelen.

Wij nemen géén contant geld aan! Betalingen s.v.p. per pin. Het pinapparaat wordt na iedere transactie gereinigd.

Wij zorgen er voor dat de afspraken die we met u hebben wat verder uit elkaar komen te staan. Zo is er minder contact in de spreekkamer en aan de balie.
Wij vragen u om op tijd te komen en niet te vroeg. Bent u toch te vroeg dan graag buiten even wachten.
Dit alles niet alleen om onszelf maar ook om onze kwetsbare cliënten die ook in onze praktijk behandeld worden te beschermen en om te helpen verdere verspreiding in te dammen.

Heeft u zelf klachten als hoesten, niezen, koorts e.d.? Verzet dan uw afspraak naar een tijdstip ná 6 april.
Wanneer wij het nodig achten, kan het zijn dat wij u vragen de afspraak door te schuiven tot na 6 april.

Wanneer u een nieuwe afspraak bij ons maakt, zal deze ingepland worden na 6 april. Reeds gemaakte afspraken in de tussenliggende periode blijven staan (tenzij u verkoudheidsklachten heeft).
Wel zullen enkele handelingen niet of anders worden uitgevoerd dan u van ons gewend bent, om besmetting van u of onze medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

Daarnaast nemen wij extra hygiëne-maatregelen, bovenop de maatregelen die u in de normale situatie van ons mag verwachten.

Check onze website of facebook pagina voor actuele informatie,

wij hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie !

www.rutgershoortechniek.nl   mail: balie@rutgershoortechniek.nl

Telefoon Heiloo: 072-7112324   Telefoon Heerhugowaard: 072-5644288