Gratis Hoortest Limmen

Gratis Hoortest Limmen

Hoortest-Limmen

Gratis hoortest?

Trekt u uw gehoor in twijfel? Binnen 15 minuten weet u precies hoe het met uw gehoor gesteld is. Bij Rutgers Hoortechniek Limmen kunt u terecht voor de gratis hoortest.

Wat is een hoortest?

Door een gehoortest op te laten meten bekijken wij de kwaliteit van uw gehoor én wat uw oren waar kunnen nemen. Wij laten u een serie piepjes horen in beide oren en op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten. U krijgt van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op om niet gestoord te worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Limmen. 

Hoe lang duurt een gehoorstest?

Bij Rutgers Hoortechniek duurt de gratis hoortest gemiddeld 15 minuten.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

Als er verandering in uw gehoor aanwezig is kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen gratis uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

Na de hoortest wordt de uitslag uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST LIMMEN

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Limment?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.