Gratis Hoortest Heiloo

Gratis Hoortest Heiloo

Hoortest-Heiloo

Gratis Hoortest?

Twijfelt u aan uw gehoor? Doe dan de gratis hoortest Heiloo van Rutgers Hoortechniek. Binnen 15 minuten weet u precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat is een gehoortstest?

Met een gehoorstest meten wij de kwaliteit van uw gehoor en bekijken wij wat uw oren waar kunnen nemen. U krijgt van ons een speciale geluidsdichte koptelefoon op zodat u niet gestoord kunt worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest Heiloo. Wij laten u een serie piepjes horen in zowel het linker oor als rechter oor en op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

De gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek bedraagt gemiddeld 15 minuten.

De mogelijkheden na de gratis hoorstest?

Na de hoortest wordt de uitslag uitvoerig besproken met één van onze audiciens. Mocht het gehoor goed zijn dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Mocht er een verandering in uw gehoor aanwezig zijn dan kunt u besluiten om één van onze hoortoestellen gratis uit te proberen of het nog even aan te kijken en een nieuwe hoortest in te plannen.

Onze vakkundige audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST HEILOO

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Alkmaar?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.