Gratis Hoortest Castricum

Gratis Hoortest Castricum

Hoortest-Castricum

Wat is een gehoortest?

Door de kwaliteit van uw gehoor en wat uw gehoor waar kan nemen, nemen wij een gehoortest bij u op.  Dankzij een speciale geluidsdichte koptelefoon kunt u niet gestoord worden door omringende geluiden tijdens de gratis hoortest in Castricum. Wij laten u een serie piepjes horen in uw beide oren op verschillende frequenties en toonhoogten om zo uw gehoor het beste te kunnen meten.

Hoe lang duurt een gehoorstest?

Binnen 15 minuten is de gratis hoortest van Rutgers Hoortechniek afgerond en weet u de uitslag van uw gehoor.

Gratis Gehoortest?

Als u niet helemaal zeker bent over de gesteldheid van uw gehoor, kunt u bij Rutgers Hoortechniek in Castricum een gratis gehoortest laten afnemen. U weet binnen 15 minuten precies hoe het met uw gehoor gesteld is.

Wat zijn de mogelijkheden na de gratis hoortest?

Mocht het gehoor goed zijn, dan maken wij graag een nieuwe afspraak in 12 maanden om uw gehoor vrijblijvend nogmaals te testen.

Met één van onze audiciens bespreken wij uitvoerig de uitslag van uw hoortest. Verandering in uw gehoor aanwezig? Dan kunt u één van onze hoortoestellen gratis uitproberen of u kunt het nog even aan kijken en nog eens een hoortest  laten uitvoeren.

Onze ervaren audiciens staan u ten alle tijden bij om u van professioneel advies te voorzien.

GRATIS HOORTEST CASTRICUM

Opzoek naar een hoortoestel of gehoorbeschermers in de regio van Castricum?  Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.