Gehoorbescherming Muziek

MusiQear is superieur in vlakke demping

Gehoorbescherming-Muziek

Onderzoeken wijzen uit dat gehoorschade steeds vaker op een jonge leeftijd voorkomt. Dit heeft vooral te maken met een te hoge lawaaibelasting, denk daarbij aan: het afspelen van muziek als DJ, het bezoeken van festivals en feesten waar je urenlang wordt blootgesteld aan een te hoge dosis lawaai.

Een beschadiging van de trilharen is na korte duur al aanwezig. Aandacht voor bescherming van het gehoor is dus cruciaal. Gevolgen van gehoorschade zijn bijvoorbeeld: slechthorendheid, oorsuizen of overgevoeligheid aan geluid. Redenen genoeg om te kiezen voor de juiste bescherming.

Rutgers Hoortechniek levert muziekbescherming op maat. Deze hogere kwaliteit beschermers zijn speciaal bedoeld voor soundcrews, muzikanten en bezoekers van concerten en dancefestivals. Deze kleine beschermers in de gehoorgang zijn exact op maat gemaakt en met de vlakke dempingsfilters geeft het nagenoeg geen vervorming van het geluid van je favoriete muziek. Er is een keuze uit drie filters, 10, 16 of 21 dB demping.

MusiQear op maat:

  • Optimale muziekbeleving door vlakke demping. Alle frequenties worden gelijkmatig gedempt.
  • Spraakverstaanbaarheid blijft behouden.
  • Comfortabele fitting door gebruik van zacht siliconenmateriaal.
  • Goede investering, voor plezier in geluidsbeleving en bescherming.

Oorafdrukken op afspraak

Een afdruk maken van de oren is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke kwaliteit van uw gehoorbeschermers. De gehoorgang dient schoon te zijn van oorsmeer (cerumen) en  haargroei dient zoveel mogelijk te zijn gereduceerd. U kunt bij Rutgers Hoortechniek terecht voor het otoscoperen (de gehoorgang en het trommelvlies inspecteren) van het oor, tevens kunt u een afspraak maken bij uw huisarts om u hierin te laten adviseren. Voor het maken van een afdruk kunt u, voor zowel uzelf als voor uw medewerkers, een afspraak maken bij Rutgers Hoortechniek. De duur van het intakegesprek en het maken van een oorafdruk zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen.

Nazorg

Goede maar ook langdurige bescherming van uw gehoor is een kwestie van voortdurende controle van de gehoorbeschermers. Om die reden krijgt u bij Rutgers Hoortechniek dan ook een garantiecertificaat van maar liefst twee jaar op uw aangeschafte product.

Garantiecertificaat:

  • Twee jaar gratis controle van de otoplastieken d.m.v een lektest (in de winkel)
  • Twee jaar garantie op productiefouten of pasvorm
  • GarantieCertificaat gebruiker op creditcard

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over gehoorbeschemers of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.