Gehoorbescherming Motor

Gehoorbescherming op de motor

Gehoorbescherming-Motor---Rutgers-hoortechniek

Het gehoor heeft goede bescherming nodig. U loopt al gehoorschade op bij regelmatige blootstelling aan harde geluiden. Het volume hiervan en de duur waaraan u hieraan wordt blootgesteld is van invloed op de grootte van het risico op gehoorschade. 

Tijdens het motorrijden of het rijden in uw cabrio, heeft het gehoor hinder van een te hoge intensiteit aan windruis. Windruis is erg schadelijk voor het menselijk oor en kan grote gehoorschade tot gevolg hebben. 

Rutgers Hoortechniek levert  op maat gemaakte gehoorbeschermers voor op de motor of in uw cabrio. De op maat gemaakte gehoorbeschermers worden vervaardigd uit een zacht en comfortabel materiaal en zijn voorzien van een uniek filtersysteem zodat uw gehoor optimaal wordt beschermd.

Oorafdrukken op afspraak

Een afdruk maken van de oren is een essentieel onderdeel van de uiteindelijke kwaliteit van uw gehoorbeschermers. De gehoorgang dient schoon te zijn van oorsmeer (cerumen) en  haargroei dient zoveel mogelijk te zijn gereduceerd. U kunt bij Rutgers Hoortechniek terecht voor het otoscoperen(de gehoorgang en het trommelvlies inspecteren) van het oor, tevens kunt een een afspraak maken bij uw huisarts om uw hierin te laten adviseren. Voor het maken van een afdruk kunt voor zowel uw zelf als uw medewerkers een afspraak maken bij Rutgers Hoortechniek. De duur van het intakegesprek en het maken van een oorafdruk zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen.

Nazorg

Goede maar ook langdurige bescherming van uw gehoor is een kwestie van voortdurende controle van de gehoorbeschermers. Om die reden krijgt u bij Rutgers Hoortechniek dan ook een garantiecertificaat van maar liefst twee jaar op uw aangeschafte product.

Garantiecertificaat:

  • Twee jaar gratis controle van de otoplastieken d.m.v een lektest (in de winkel)
  • Twee jaar garantie op productiefouten of pasvorm
  • GarantieCertificaat gebruiker op creditcard

DESKUNDIG ADVIES

Heeft u vragen over gehoorbeschemers of wilt u een deskundig advies van een van onze experts? Doorloop dan onze advisering en wij geven u advies op maat.